Het programma

Het programma bestaat in totaal uit 18 bijeenkomsten. Aan het einde heb jij je eigen challenge in de stad uitgevoerd. Jij hebt werk gemaakt van iets dat moet veranderen, behouden moet blijven of wat er juist nog mist.

Samen met andere gemotiveerde jongeren ga je werken aan een challenge voor de stad. Hierbij krijg je begeleiding van coaches en professionals uit het werkveld.

startdatum
September 2024
duur programma
4 maanden
Kosten
Gratis
Voor wie
Jongeren uit Eindhoven
Tussen 18 en 35 jaar
Locatie
Eindhoven
AanmeldenDownload de brochure

Wat je kunt verwachten

Werken aan je persoonlijke skills

Je werkt aan je persoonlijke skills en krijgt hierbij workshops die helpen om van jouw idee werkelijkheid te maken.

Een eigen challenge organiseren

Je organiseert een eigen challenge in de stad; van een actie voor een voetbalveld in jouw buurt, een festival over verbinding of misschien richt jij wel een jongerenprogramma op!

Samenwerken

Hoe vraag ik feedback? Hoe maak ik concrete keuzes na een brainstorm? Per groep ga je aan de slag met een thema. Doordat je samenwerkt met andere jongeren, leer je wat samenwerken inhoudt en hoe je dit zo goed mogelijk kunt doen.

Wat krijg je?

Workshops

Je krijgt verschillende workshops waarin je o.a. leert om te spreken voor een groep. Je leert theorieën toepassen over besluitvorming en krijgt methoden over effectief brainstormen mee.

Netwerk in Eindhoven

Je bent onderdeel van een netwerk met 100+ andere talentvolle jongeren tussen de 18-35 jaar. Daarnaast breid je je eigen netwerk uit met organisaties, de gemeente en rolmodellen.

Gratis coaching

Je krijgt begeleiding van ervaren trainers, coaches en gastsprekers. Je werkt in kleine groepjes, krijgt 2 groepsbegeleiders en 3 persoonlijke coaching gesprekken.

Arabella Meyer

Arabella werkt als projectcoördinator voor StadsMakers. Daarnaast begeleidt ze de deelnemers op het gebied van Design Thinking, met haar achtergrond in Industrieel Ontwerpen.

Mae-Yin Chan

Mae-Yin is een passievolle trainer binnen StadsMakers. Ze ondersteunt deelnemers met design methodes uit haar vakgebied, en haar ongedwongen houding brengt een gezellige sfeer.

Radjanie Kandhai

Als sociaal agoog met een specialisatie in Community Development, deelt Radjanie haar passie en kennis graag als projectcoördinator en coach bij StadsMakers.

Rida Abouhayan

Rida staat als coach graag náást zijn deelnemers met een toeziend oog en deelt zijn passie en sociaal-culturele kennis om gerichter aan de slag te gaan.

Halima el Hahoui-Özen

Meer info binnenkort

Bram de Vos

Meer info binnenkort

Erik Stappers

Meer info binnenkort

Anneke Godding

Meer info binnenkort

"Stadsmakers is de perfecte manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de maatschappij. Daarom doe ik mee met Stadsmakers."
Michelle Manders
"StadsMakers sprak mij aan omdat ik graag een breder beeld wilde krijgen van de stad en een diverse groep mensen wilde leren kennen. De leukste workshops vond ik talentontwikkeling en public speaking. Hierbij heb ik geleerd hoe ik mijn talenten kan inzetten en hoe ik voor een groep kan spreken"
Jens van Helden
"Ik wilde graag aan mijn zelfvertrouwen werken en mijzelf laten zien. Bij StadsMakers heb ik geleerd hoe ik opkom voor mijn mening. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik samenwerk met jongeren aan de stad van de toekomst. Tijdens mijn challenge heb ik geleerd hoe ik zelfstandig een event organiseer, hoe ik dit marketeer en host."
Max Middelhoven

Aanmelden kan t/m 12 augustus 2024

StadsMakers is een gratis leiderschapsprogramma.
Aanmelden en deelname is gratis.

Gratis

Netwerk vergroten

Persoonlijke ontwikkeling en werken aan de toekomst van Eindhoven

Thanks, je aanmelding is verstuurd! Je ontvangt straks van ons een e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form.