Download de gratis brochure

Ontdek meer over Stadsmakers

Een geel vinkje

Je netwerk vergroten

Een geel vinkje

Bouwen aan de toekomst van Eindhoven

Een geel vinkje

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Een meneer die door een kartonnen locatie punt heen kijkt
Bedankt voor je intresse!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
"Stadsmakers is de perfecte manier om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de maatschappij. Daarom doe ik mee met Stadsmakers."
Michelle Manders
"StadsMakers sprak mij aan omdat ik graag een breder beeld wilde krijgen van de stad en een diverse groep mensen wilde leren kennen. De leukste workshops vond ik talentontwikkeling en public speaking. Hierbij heb ik geleerd hoe ik mijn talenten kan inzetten en hoe ik voor een groep kan spreken"
Jens van Helden
"Ik wilde graag aan mijn zelfvertrouwen werken en mijzelf laten zien. Bij StadsMakers heb ik geleerd hoe ik opkom voor mijn mening. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik samenwerk met jongeren aan de stad van de toekomst. Tijdens mijn challenge heb ik geleerd hoe ik zelfstandig een event organiseer, hoe ik dit marketeer en host."
Max Middelhoven

Wat houdt het programma in

Van betekenis zijn

Als StadsMaker leer je van jouw idee werkelijkheid maken. Je doorloopt drie fases: Wat wil ik doen? Hoe ga ik dat doen? En wat ga ik doen? Wij helpen je hierbij met workshops.

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe vraag ik feedback? En hoe werk ik het liefst samen? Met persoonlijke coaching helpen we jou om je bewust te maken van jouw talenten en valkuilen.

Netwerk vergroten

Samen bouwen we aan een community ván, vóór en dóór jongeren. Je ontmoet mensen die belangrijk zijn voor je netwerk. Daarbij leer je kijken door de ogen van een ander.