Niek Teunen

Ik ben Niek, inmiddels 29 jaar en student Social Work. Ik zag dat het programma van StadsMakers veel aansluiting had bij mijn opleiding, daarbij vond ik ook wel dat er verandering gebracht mocht worden in Eindhoven. Als Social Worker breng ik graag mensen bij elkaar die elkaar kunnen inspireren, de kracht van het individu voor een groter geheel!

Ik heb samengewerkt met Kayleigh, Bram en Nick die ik heb leren kennen tijdens StadsMakers. Na een lange brainstormsessie kwamen we er achter dat verschillende achterliggende ideeën samen tot een mooi geheel concept gevormd kon worden. Door samen onze visies en ideeën omtrent Eindhoven te laten fuseren is Eindje Spelen ontstaan.
Er moest best aan veel kanten ingekrompen worden wat uiteindelijk het concept sterker in plaats van bekrompen heeft gemaakt. Eindje Spelen doet beroep op het innerlijke kind met de achterliggende filosofie dat het innerlijke kind wilt ontmoeten, spelen en bovenalles onbevooroordeeld is. Met Eindje Spelen spelen wij op verschillende locaties kinderspellen, zoals tikkertje, apenkooien etc. waarbij iedereen van harte welkom is om te ontmoeten.

Tijdens StadsMakers heb ik ook gewerkt aan mijn persoonlijke leerdoelen, namelijk gestructureerd werken, een netwerk opbouwen en ik heb meer kennis op gedaan over de sociale kaart in Eindhoven. Ik heb geleerd een idee te vertalen naar een concept. Daarnaast heb ik ook leren netwerken, presenteren en hoe mijn challenge bij StadsMakers aansluit bij mijn opleiding.

De challenge van

Niek

No items found.