Mickie Merks

Ik ben Mickie en ik werk voor Rijksoverheid Centraal Administratief Kantoor. Mijn motivatie om mee te doen met StadsMakers was om verbinding te creƫren!

Samen met Noa en Maryam heb ik mij ingezet om buurtbewoners te verbinden met daklozen uit de lokale dak-en thuislozenopvang.

Ik wilde iets met verbinding doen en ik leerde deze dames beter kennen door individueel met hun het gesprek aan te gaan. Het onderwerp dak- en thuislozen sloot aan op mijn passie voor verbinding. In het begin wilde ik iets betekenen voor dak- en thuislozen, omdatveel kennissen in deze situatie terecht zijn gekomen.

Bij buurthuis Nieuwe Maan, hebben wij onze challenge uitgevoerd door buurtbewoners en dak- en thuislozen op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te laten gaan.

Bij StadsMakers heb ik gewerkt aan het leren netwerken, het behouden van dat netwerk en om hulp te vragen wanneer ik dat nodig heb.

Ik heb veel andere mensen leren kennen bij StadsMakers en ik heb geleerd hoe ik mijn concepten kan realiseren en wat het sociale aspect van ondernemerschap is.

De challenge van

Mickie

No items found.