Michelle Manders

Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar oud. Ik werk in de interieurdesign en -bouw.
Ik wil later doorgroeien in mijn werk en daarom heb ik mij aangemeld voor het leiderschapstraject van Stadsmakers. Hier wilde ik goede handvaten creƫren om in de toekomst succesvol een leidinggevende functie te bekleden. Tegelijkertijd wilde ik mijn netwerk uitbreiden en een steentje bijdragen aan de maatschappij.

Onze challenge ontstond toen we het met wat deelnemers hadden over mensen samenbrengen d.m.v. vergroening. Hier kon ik me goed in vinden dus al snel ging ik samen met Joris en Stijn als groepje van 3 op dat idee verder. Ergens aan het begin van het traject hoorde ik Joris iets zeggen over het vergroenen van bushokjes. Dit vond ik een mooi thema en daar zijn we verder op gaan breien en is Plant2Future ontstaan. We hadden veel ups en downs bij het vinden van een locatie (vooral downs). Uiteindelijk hebben we met behulp van ons netwerk een locatie gevonden om onze challenge uit te voeren. Namelijk bij HK1 Centrum voor creatviteit en ontwikkeling in Eindhoven.
Hier hebben we een verplaatsbare tuin gemaakt samen met de bezoekers van HK1 en andere mensen die graag wilden helpen. We hadden het niet kunnen doen zonder donaties van GreenSand, WSsite.nl, Adezz, Heesters Kunstgras en mensen via Marktplaats. Ook niet zonder de steun van onze lieve coaches en mede Stadsmakers!

Bij StadsMakers heb ik ook gewerkt aan persoonlijke leerdoelen. Ik heb succesvol gewerkt aan het zelfverzekerd zijn in mijn stemgebruik, netwerken en mijn leiderschapskills waaronder het doorhakken van knopen.

Als laatst heb ik ook nog leren presenteren bij StadsMakers. Je krijgt er geen cijfer voor dus je hoeft helemaal niet zenuwachtig te zijn.
Waarschijnlijk heb ik onbewust ook nog veel meer dingen geleerd!

De challenge van

Michelle

No items found.