Mandy van Baardwijk

Ik ben Mandy van Baardwijk, werkzaam als content creator bij Fontys voor o.a. de introductieweek maar ook voor het onderzoek op het gebied van sport en bewegen. Mijn motivatie om mee te doen aan Stadsmakers is persoonlijke groei, netwerken en bijdragen aan 'ons mooie eindje'.

Vanuit mijn achtergrond en passie voor sport heb ik gekeken waar een interessant en relevant vraagstuk ligt; een probleem waar nog niet (veel) aan wordt gewerkt. Onderzoek laat zien dat we te maken hebben met beweegarmoede in NL. Dit betekent dat de gemiddelde inwoner niet voldoet aan 30 minuten bewegen per dag en spieren versterken.

Mijn challenge is ontstaan vanuit mijn werk en coach achtergrond in combinatie met mijn liefde voor kracht- en duursport. Ik heb mijn sportchallenge uitgevoerd onder een testgroep met  kinderen onder de 18 senioren van 55+. Daarnaast heb ik zelf actief deelgenomen aan sportinitiatieven in de stad en ben ik daar input op gaan halen qua behoeftes, kansen, valkuilen, etc.

Ik heb veel kennis opgedaan op uiteenlopende thema's tijdens de theorie sessies. Tijdens de netwerksessies heb ik verder gewerkt aan het leggen van links en mensen verbinden (en kwam ik erachter dat ik dit onbewust al veel toepas). Tijdens de werksessies heb ik geleerd om te experimenteren en leren van anderen, ongeacht achtergrond/leeftijd/expertise en om te netwerken zonder vooroordelen.

De challenge van

Mandy

No items found.