Lotte Stachowski

Lotte heeft haar challenge uitgevoerd samen met Francesca, Sofie en Aimée. Samen hebben zij Connect&Create040 opgericht.

Connect&Create040 is een festival waarin verschillende elementen zitten. Een kunst element (create) en een ontmoetingselement (connect). Lotte heeft zich tijdens de challenge bezig gehouden met het create element.

De challenge die zij hebben uitgevoerd bij Juuts op Sectie-C, trok veel bekijks. Op hun minifestival was er muziek van lokale artiesten, werd er live kunst gemaakt en kon men kunst kopen. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Lotte heeft de smaak te pakken want na het uitvoeren van haar challenge was de drang er om Connect&Create040 vaker uit te voeren, maar dan op grotere schaal. Daarom heeft zij haar idee gepitched bij de gemeente om te zien of ze hier subsidie voor zouden kunnen krijgen. Door mee te doen aan StadsMakers is het traject voor het aanvragen van subsidie een stuk makkelijker.

Lotte kreeg goed nieuws! De subsidie was toegekend, wat betekend dat Connect&Create040 kan doorgaan in een grotere vorm.
Op deze manier heeft Lotte aan haar talenten omtrent eventmanagement gewerkt en iets neergezet in Eindhoven wat duurzaam is!