Jesse Kiel

Ik ben Jesse, journalist voor de openbare ruimte.
Mijn motivatie om mee te doen aan StadsMakers was dat ik op zoek was naar een kans om mijzelf extra uit te dagen en te mengen met leeftijdsgenoten die zo ook in elkaar zitten.

Ik wil de graag kwetsbare doelgroepen voorzien van alledaagse behoeften in de openbare ruimte. Door mijn interesse in het verbeteren van de toegankelijkheid van de openbare ruimte voor degenen voor wie dat nu nog niet geld, heb ik samen met Kim en Nadeche gewerkt aan onze challenge.

Het idee is om voor verschillende doelgroepen na te denken over hoe toegankelijk de openbare ruimte voor hen is. Denk aan naar de wc kunnen, ergens kunnen schuilen, sociaal contact met de rest van de stad. Dit in een steeds commerciƫler wordende stad waarin individualisme en anonimiteit de boventoon voeren. We willen een netwerk opzetten dat die doelgroepen hierin voorziet om zo uit te stralen dat Eindhoven er voor iedereen is, ongeacht je budget, geslacht of aandoening.

Bij StadsMakers heb ik geleerd dat wanneer de voortgang van een project minder is, dat ik mijzelf dan niet op de achtergrond plaats en anderen de leiding laat overnemen.

Daarnaast heb ik geleerd dat als je iets wil veranderen, er veel mogelijk is. Met veel inspanning kan het lonen om ergens vraagtekens bij te zetten en ergens aandacht voor te vragen.

De challenge van

Jesse

No items found.