Jens van Helden

Mijn naam is Jens van Helden en ik studeer automotive technology aan de TU/e. Ik heb deelgenomen aan de tweede editie van StadsMakers.
Het programma sprak mij aan omdat ik graag een breder beeld wilde krijgen van de stad, een diverse groep mensen wilde leren kenen en de training/talent ontwikkeling sprak mij heel erg aan.

Met mijn groepje raakt ik in gesprek over dat we allemaal bezig zijn met onze mentale gezondheid op een laagdrempelige manier maar dat het ons opvalt dat dit gelijk in een zware hoek wordt gezet. En wij wilde dit juist meer bespreekbaar maken. Zo zijn wij The Brainfreeze Club begonnen, waar wij mentale gezondheid op een laagdrempelige manier bespreekbaar maken. Dit doen wij door middel van het organiseren van borrels, waarbij je een gedeelte van de avond informatie krijgt over relevante thema's zoals o.a. de kracht van keuzes en social media gebruik waarna er tijd is om door middel van vragenkaartjes in gesprek te gaan over het onderwerp, met de mensen die aanwezig zijn onder het genot van een hapje en drankje.

Tijdens StadsMakers heb ik gewerkt aan het persoonlijke leerdoel om uit mijn bubbel te stappen en de hele stad te leren kennen. Ik heb veel geleerd, maar wat ik het leukste vond waren de workshops in Public Speaking en talentontwikkeling.

De challenge van

Jens

No items found.