Evelien Nieuwenburg

Mijn naam is Evelien. Ik ben een (bijna!) een Innovation Scientist, co-founder van de start-up Dembrane en ben nauw betrokken bij verschillende activiteiten rondom de queer community in Eindhoven. In mijn zoektocht binnen zowel mijn persoonlijk- als professionele ontwikkeling wilde ik graag beter worden in het leren leiden van een groep, om zo ook om de dingen die ik organiseer binnen Eindhoven meer daadkracht en slagingskans te geven.

Het mogen en kunnen meedoen aan StadsMakers vond ik enorm inspirerend, en gun ik andere jongeren ook. Er zijn veel verschillende initiatieven al actief bezig met het betrekken van jongeren, maar tijdens StadsMakers kwam voor mij de vraag omhoog wat er zou gebeuren als deze initiatieven en organisaties hun krachten zouden bundelen. Dit was hoe het idee om de grootste jongeren brainstorm van Eindhoven uiteindelijk is geboren. Samen met Pepijn heb ik hieraan gewerkt.

Tijdens StadsMakers heb ik naast de challenge zelf me gericht op het bouwen aan professioneel zelfvertrouwen, het verbeteren van mijn publiek spreken, durven knopen door te hakken en niet bang te zijn om feedback van teamgenoten en coaches te vragen.
Het grootste leer moment was toen van de 5 team genoten, er 3 wegvielen. Nothing ever goes as planned.. En dat is oke. Samen met Pepijn, hebben wij het beste gemaakt van onze challenge, zonder ons emotioneel of mentaal welzijn uit het oog te verliezen, en plezier te blijven hebben-- tijdens ook de laatste weken van StadsMakers. As one of my favourite lyrics goes: "Every finish line is the beginning of a new race".

Daarnaast werd voor mij ook heel duidelijk dat participatie ├ęcht mijn passie is, en dat mijn avontuur pas net is begonnen!

De challenge van

Evelien

No items found.