Erik Stappers

Hoi! Ik ben Erik. In het verleden ben ik ict&business student geweest, kok/souschef in een restaurant en tegenwoordig ben ik Interim Professional in de financiële sector. Ik ben constant bezig met mezelf door ontwikkelen en verbeteren. StadsMakers leek mij de perfecte mogelijkheid om mij te verbeteren op meerdere niveaus en een prachtig netwerk binnen Eindhoven te creëren.

Ik heb mij samen met Indy, Simon en Tøgøldør bezig gehouden met bewustwording rondom personal data en privacy creëren.

De ideeën van de mede-StadsMakers vond ik erg interessant maar Tøgøldør kwam met data en privacy als onderwerp en uit mijn achtergrond vond ik het mega interessant om het hierover te hebben.

We hebben Data Talks opgericht als doel om mensen bewuster om te laten gaan met hun personal data en privacy. Dit willen we graag doen door mensen een idee te geven van wat er allemaal "onder de motorkap" gebeurt als het om social media, het internet en je smartphone gaat. Dit doen we door onder andere de volgende vragen te beantwoorden:
-Wat is data nou eigenlijk?
-Waar wordt het allemaal voor gebruikt? Want het is niet allemaal onschuldig
-Waarom is het belangrijk om het hierover te hebben?
-Hoe kan je zelf beter omgaan met je personal data en privacy om jezelf beter te kunnen beschermen.

Je kunt onze challenge vinden op Instagram: www.instagram.com/datatalksehv

Ik wilde graag werken aan het mijn eigen mening vertrouwen, voornamelijk als andere mensen het hier niet mee eens zijn, dus hier heb ik aan gewerkt tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling bij StadsMakers. Ik heb veel geleerd over leiderschap en wat het betekend om in een groep met erg diverse mensen met compleet andere achtergronden te werken.
En ik heb vooral geleerd hoe ontzettend makkelijk maar ook van vitaal belang het is om een goed netwerk op te richten.

De challenge van

Erik

No items found.