Christina Solon

Ik ben Christina en ik haal graag het beste uit mensen door middel van authenticiteit en creativiteit. Als inwoner speelde ik altijd met sociaal-maatschappelijke ideeën om verbinding te creëren en dit bleven dromen, omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. StadsMakers mij de mogelijkheid en handvaten gegeven om ergens "te beginnen".

Samen met Anneke, Max, Desi en Cas heb ik Urban Roulette opgezet.
Wij wilden graag een manier vinden om je eigen interesse, identiteit, passie te vinden en/of delen.
De challenge is ontstaan uit het idee van een hobbybeurs in de vorm van een Pechakucha-avond. Deze is ontvouwd in CKE met een afwisselende avondprogramma van korte presentaties over verschillende creatieve hobbies en culturele faciliteiten in de stad. Hier waren zeven sprekers uit ons netwerk. Plug-In-City door Ivo Hulskamp, zelfstandige kunstenares en onderzoeker Eleonora Geortsaki, Commit freerunners door Jeroen, fermenteren door Eline, kaartlezen door Maartje, toneelschrijven door Luuk Ritmeester en muziek door Mactar Faye. We hebben door StadsMakers kennis kunnen maken met CKE, waardoor wij ook een locatie hadden voor onze challenge.

Wat ik heb geleerd bij StadsMakers; Pursue the vision, walk the path and the rest follows. Je zult verbaasd zijn over de hoeveelheid steun, zodra je jouw idee uitspreekt en om hulp vraagt. De middelen zijn beschikbaar als je ernaar zoekt. De gemeente steunt culturele projecten en stelt budget beschikbaar. Maar geld is niet de factor, want er zijn individuen en organisaties die je steunen, dus je staat niet alleen. Wat je vandaag droomt kun je binnen een maand of zelfs een week neerzetten!

De challenge van

Christina